fredag 1 april 2016

Vi åkte till USA

Åkte hemifrån kl 4 på morgonen den 15/3 och båda barnen sov sött i baksätet. Till strax innan Borås när Liam blev åksjuk och spydde ner baksätet. Fick stanna bilen och torka rent så gott det gick med våtservetter.
Kom fram o parkerade bilen och gick sen o checkade in. Provade att ha Gabriel i selen men axelbanden var lite för brett isär för mina axlar så dom ville åka av hela tiden, fick turas om att ha dom i sulkyn i stället.

Väntade vid gaten på Landvetter, Gabriel var trött men glad. Alla trodde han var en flicka för han hade röda kläder och halsband :)

Liam var också glad och tittade på alla flygplanen genom fönstret.
Framme i Frankfurt. En av de största flygplatser jag har varit på. Fick åka buss mellan terminalerna, de hade gate-nummer genom hela alfabetet från a till z!
På stora planet till New York. Fick bra platser med plats att hänga en sov-korg till Gio på väggen framför oss, och extra benutrymme.
Liam ville ha sina hörlurar på för han tyckte det dånade så mycket. Gio hade också sina på.
Gio i sin korg.
Soligt ovan molnen är det ju alltid.
Framme i New York där en massa flyktingar som åkt med samma plan som oss fick gå in i ett rum som det stod Karantän på.
Allt var som vanligt, samma bruna heltäckningsmatta i ankomsthallen, självspolande toaletter som spolar innan man hunnit klart så man blir blöt om skinkorna. Och alla var hjälpsamma och vänliga.
Gio bajsade som han hade sparat i fem dagar, dagen till ära, o fick byta kläder lite hastigt på en toalett.
Sin andra tand fick han också samma dag.
Alla väskorna kom fram och Sams föräldrar väntade på oss. Liam kände igen dom med en gång och sken upp, roligt att se.
15 grader ute, kändes varmt!
Vi stannade på hemvägen och åt på en restaurang, Red Robin, samma ställe var vi på när vi kom med flyget när Liam var i Gios ålder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar