söndag 18 augusti 2013

Söndag

Jag tror att Liam är förkyld, igårkväll fick han lite snuva och hostade mycket. Han somnade som vanligt vid 21 men vaknade igen vid 23 av hostan och hade jättesvårt att somna om men somnade i alla fall en timme senare efter att ha fått vara uppe med oss en stund. Jag satte in luftfuktaren i hans rum och så fick han lite zink/silver spray. Jag förberedde mig för en kaos natt men sen sov han ända till klockan elva imorse.

Liam e så rolig med sina upptåg. Nyss kom han ut från köket med med grytvantarna på händerna. Imorse puttade han på sin gåbil medans kattungen satt på sätet och så skjutsade han runt på henne jättelänge.
I fredagskväll när vi kom hem från affären upptäckte vi att Liam med sina långa klåfinger-armar stulit ett tuggummipaket som han satt och höll i.

Igårkväll gick vi ut en sväng och fikade på ett ställe. Sen gick vi till parken o Liam gick runt o plockade med grejer han hittade på marken. Sen gick han själv hela vägen hem! Tog lång tid och flera gånger fick man styra honom åt rätt håll men vi kom hem till slut o Liam fick benträning.

Liam med sin grytvante..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar